آغاز سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

۰۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۰ کد : ۴۲۳۳ رویدادها و اطلاعیه ها
مرحله دانشگاهی ‌‌‌‌‌‌‌سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور در دانشگاه تفرش آغاز شد.
آغاز سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

سی و چهارمین دوره جشنواره قرآن وعترت ویژه دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از 4 لغایت 7 اسفندماه در مرحله دانشگاهی در دانشگاه تفرش برگزار خواهد شد.

برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان از جمله برنامه های دیرپایی است که در حوزه ترویج آموزه های دینی و قرآنی در دانشگاه ها به منظور فراهم آوردن زمینه ای جهت انس بیش از پیش دانشجویان با کلام انسان ساز الهی و مفاهیم تعالی بخش آن و همچنین نشر و بسط فضای معنوی و عطرآگین قرآن و عترت در محیط دانشگاهی همواره مورد اهتمام متصدیان و مسؤولین فرهنگی دانشگاه ها بوده است.

طبق دستورالعمل اجرایی جشنواره برگزاری مرحله دانشگاهی (بخش آوایی) جشنواره در اسفندماه، آزمون رشته‌های حفظ بخش آوایی و نیز رشته‌های بخش معارفی، همزمان در تاریخ ۹۷/۱۲/۶ ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ برگزار می‌گردد و زمان دریافت تمامی آثار بخش‌های هنری، پژوهشی، فناوری و ادبی از نیمه دوم دی ماه ۱۳۹۷ تا پایان خرداد ماه ۱۳۹۸ می‌باشد.