برپایی نمایشگاه استکبار ستیزی در دانشگاه

۱۴ آبان ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۰۲۴ رویدادها و اطلاعیه ها
نمایشگاه بزرگ استکبار ستیزی با محوریت منافع ملی برای نخستین بار به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تفرش در صحن دانشکده علوم این دانشگاه گشایش یافت.
برپایی نمایشگاه استکبار ستیزی در دانشگاه

این نمایشگاه با هدف آشنایی دانشجویان با اهداف استکبار و استکبار ستیزی و با شعار همه علیه استکبار در چهار غرفه مستند، گفتگو، مطالعه(ویژه خواهران و برادران) طراحی و برپا شده است.

پخش و نقد و بررسی 20 مستند با موضوع استکبار و استکبار ستیزی ، بحث و گفتگو پیرامون مسائل مختلف خصوصا بحث استکبار ستیزی با حضور اقشار مختلف دانشجویان ، در اختیار قراردادن کتب مختلف پیرامون موضوع نمایشگاه، جهت مطالعه به دانشجویان و نمایش پوستر های مختلف حول موضوع نمایشگاه از مهمترین بر نامه های جانبی  غرفه های  این نمایشگاه است.

نمایشگاه بزرگ استکبار ستیزی با محوریت منافع ملی و با شعار همه علیه استکبار تا 28 آبان ماه به منظور بازدید دانشجویان دایر می باشد.