فراخوان شرکت در دومین سوگواره ملی اربعین حسینی

۰۱ آبان ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۹۳۸ رویدادها و اطلاعیه ها
به منظور حضور بیشتر دانشگاهیان در اعتلای فرهنگ حسینی در کشور، دومین سوگواره ملی اربعین حسینی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود.
فراخوان شرکت در دومین سوگواره ملی اربعین حسینی

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، اشاعه فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه دانشگاهی، گسترش فعالیت‌های فرهنگی مرتبط با سیره معصومین به ویژه شهدای والا مقام کربلا و حفظ ارزش‌های نهفته در پیاده روی اربعین از اهداف برگزاری دومین سوگواره ملی اربعین حسینی است.
اختتامیه این سوگواره اسفندماه سال جاری در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار خواهد شد و علاقه مندان می‌توانند تا تاریخ ۱۰ دی ماه سال جاری، آثار خود را در قالب پایان نامه، شعر، دل نوشته و فیلم کوتاه به نشانی دبیرخانه واقع در دانشگاه شهید چمران اهواز، معاونت فرهنگی و اجتماعی ارسال کنند.
سایت اینترنتی www.arbaeen.scu.ac.ir و تلفن ۰۶۱۳۳۳۳۰۰۱۰ الی ۱۹ داخلی ۵۵۱۹ برای ارائه اطلاعات بیشتر در خصوص دومین سوگواره ملی اربعین حسینی در نظر گرفته شده است.