اخبار علمی و فرهنگی از دانشگاه تفرش در هفته جاری

۳۰ مهر ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۹۳۷ رویدادها و اطلاعیه ها
رویدادهای مختلف فرهنگی و علمی به همت انجمن های علمی و کانون های دانشجویی در هفته جاری در دانشگاه تفرش برگزار گردید که به شرح زیر است.

برپایی کافه نانو توسط انجمن علمی نانو

کافه نانو به همت انجمن های علمی دانشجوی دانشگاه تفرش در روز شنبه ۲۸ مهرماه در  صحن دانشکده علوم آغاز به کار نمود.

به گزارش روابط عمومی، در این کافه که به مدت چهار روز برگزار گردید برنامه های جانبی از جمله برگزاری مسابقه ، معرفی انجمن علم و فناوری نانو و عضو گیری از دانشجویان علاقمند به علم نانو برگزار گردید.

آغاز به کار  نمایشگاه کتاب

در این نمایشگاه که با هدف تقویت فرهنگ مطالعه خصوصا در میان قشر دانشجو و فرهیخته برپا گردیده است، ۳۰۰ عنوان با موضوعات خانواده و روان شناسی، تربیتی، رمان، داستان، مذهبی و عمومی در معرض دید علاقمندان به فرهنگ مطالعه و کتابخوانی قرار گرفته است.

نمایشگاه کتاب  تا ۱۳ آبان به منظور بازدید دانشگاهیان دانشگاه تفرش در صحن دانشکده علوم دایر می باشد.

برپایی موکب اربعین

در آستانه فرا رسیدن اربعین شهادت سالار شهیدان، ابا عبدالله الحسین(ع)، موکب پذیرایی از دانشجویان،بسیج دانشجویی  در دانشگاه تفرش برپا گردید.

همچنین  در این راستا نیز کانون مهدویت و بسیج دانشجویی نیز در قالب سه شنبه های مهدوی اقدام به برپایی  موکب جاماندگان حسینی در دانشگاه نمودند.