کارگاه پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه تفرش برگزار شد

۰۵ تیر ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۰ کد : ۳۶۸۵ رویدادها و اطلاعیه ها
کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی روز سه شنبه ۵ تیرماه همزمان با آغاز هفته مبارزه با مواد مخدر، با حضور کارشناس شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر دانشگاه تفرش برگزار شد.
کارگاه پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه تفرش برگزار شد

در این کارگاه آموزشی ابراهیم عباسی ، مدرس این کارگاه با معرفی انواع مخدرهای رایج، به بیان علایم و نشانه‌ها و مشکلات ناشی از مصرف پرداخت و افزود: مواد مخدر صنعتی با شیوع قابل توجه و سهولت مصرف، به خطری جدی برای نسل جوان تبدیل شده است.

وی در ادامه به اهمیت مهارتهای زندگی و تاثیر والدین بر فرزندان در حوزه پیشگیری از اعتیاد تاکید نمود.

کارگاه پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه تفرش  به همت کمیته فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد دانشگاه تفرش و اداره بهداشت و مشاوره دانشگاه و با هدف آشنایی با انواع مواد مخدر، ارتقاء آگاهی در مورد عوامل زمینهساز و آشکار کننده اعتیاد به مواد به منظور پیشگیری از آسیبهای روانی- اجتماعی در دانشگاه تفرش برگزار گردید.

تصویر