استاندار مرکزی به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه تفرش ادای احترام کرد

۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۱ کد : ۳۲۹۴ رویدادها و اطلاعیه ها
استاندار مرکزی در پنجمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور در یادمان شهدای گمنام دانشگاه تفرش ضمن گلباران مزار دو شهید گمنام دانشگاه به مقام شامخ این شهیدان ادای احترام نمودند.
استاندار مرکزی به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه تفرش ادای احترام کرد

به گزارش روابط عمومی، استاندار مرکزی که همزمان با دهه مبارک فجر برای افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های این ایام به شهرستان تفرش سفر کرده با حضور در دانشگاه تفرش ضمن قرائت فاتحه با آرمان‌های شهدای گمنام این دانشگاه  تجدید میثاق نمودند.

در آیین گلباران و تجدید میثاق با شهدای گمنام دانشگاه تفرش معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی  ، فرماندار ، امام جمعه، معاونین، مدیران و سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  تفرش و مسئولین استانی و محلی حضور داشتند.

استاندار مرکزی در ادامه حضور در دانشگاه تفرش دو پروژه عمرانی این دانشگاه را افتتاح و از سه پروژه عمرانی دیگر دانشگاه بازدید نمودند.

تصویر