مانور توان افزایی "امداد و نجات "

۲۹ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۳ کد : ۳۱۶۳ رویدادها و اطلاعیه ها
مانور توان افزایی "امداد و نجات "روز سه شنبه ۲۸ آذر ماه با حضورمسئولین دانشگاه تفرش،حجت الاسلام میرهاشمی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان مرکزی، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ونیروهای امدادی در دانشگاه تفرش برگزار شد.
مانور توان افزایی "امداد و نجات "

این مانور به درخواست کانون هلال احمر دانشجویی دانشگاه تفرش و با هدف آشنایی و آمادگی دانشجویان برای شرایط بحرانی نظیر وقوع زلزله و سیل و دیگر بلایای طبیعی انجام شد.

جستجو ونجات افراد، عملیات امدادرسانی،رهاسازی و صعود و فرود از جمله برنامه‌های این طرح در دانشگاه تفرش بود که با حضور نیروی آتش‌نشانی، هلال احمر، اورژانس، امدادگران و نجاتگران با موفقیت در محوطه دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است در پایان این مانور دکتر حمیدرضا صبا رئیس دانشگاه تفرش و سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  عضو افتخاری کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه  شدند.

تصویر