بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش‌ در پاسخ به یاوه گویی های رئیس جمهور آمریکا

۲۳ مهر ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۹ کد : ۲۹۵۹ رویدادها و اطلاعیه ها
بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش در پاسخ به یاوه گویی های رئیس جمهور آمریکا بیانیه ای صادر کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن این بیانیه به شرح زیر است:
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش‌ در پاسخ به یاوه گویی های رئیس جمهور آمریکا

«إنَّ حِزبَ اللهِ همُ الغالِبون»

در قرن بیست ویکم از پس هر فراز و نشیب سیاسی علاوه بر ضرر یا منفعت خاص خود یک لایه پنهان،یک نقطه مجهول و یا یک واقعیتی که مورد انکار و یا غفلت قرار گرفته است روشن میشود.

فارغ از اطلاعاتی که هر کدام از ما به طور ناقص یا کامل،غلط یا صحیح و واضح یا در حاله ای ازابهام درباره توافق هسته ای و روش کلی برخورد حاکمان آمریکا با ملت آزاده جمهوری اسلامی ایران داریم آنچه امروز شاهد آن هستیم تجربه ای بس تلخ است که با وقاحت و آرامش تمام به ملت ایران تحمیل میکنند.

شاید وقت آن رسیده باشد که اگر خدا بخواهد علاوه بر دیدن تمام حقایق، در این مطلب تأمل کنیم که این سر بریدن های سیاسی علیه نهاد های انقلابی به بهانه خیانت چند عضو،فقط و فقط به این منجر خواهد شد که جامعه ایران اسلامی را بدون هزینه تسلیم خباثتمندان کهنه کار یاغی مئاب و سارق مرام شرق و غرب کنیم.

امید است که در سایه هدایت مقام معظم رهبری ملت ایران از این برهه تاریخی نیز به نحو احسن عبور کند.

و من الله التوفیق

"بیست و دوم مهر ماه سال یک هزار و سی صد و نود و شش"

بسیج دانشجویی دانشگاه تفرش