سمینار ثروتمندی از مسیر دانشجویی

۲۳ مهر ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۸ کد : ۲۹۵۸ رویدادها و اطلاعیه ها
سمینار کار آفرینی با موضوع " ثروتمندی از مسیر دانشجویی" روز شنبه ۲۲ مهرماه با حضور دکتر احسان منصوری عضو هئیت علمی دانشگاه اراک و نویسنده کتاب پرفروش( ثروتمندی با علم اندوزی) در آمفی تئاتر حاج ابراهیم نصیر دانشگاه تفرش برگزار گردید.
سمینار ثروتمندی از مسیر دانشجویی

سمینار کار آفرینی با موضوع " ثروتمندی از مسیر دانشجویی" روز شنبه 22 مهرماه با حضور دکتر احسان منصوری عضو هئیت علمی دانشگاه اراک و نویسنده کتاب پرفروش( ثروتمندی با علم اندوزی) در آمفی تئاتر حاج ابراهیم نصیر دانشگاه تفرش برگزار گردید.

این سمینار با رویکرد مدیریت کسب و کار و ثروتمندی از مسیر دانشجویی ،توانمندسازی دانشجویان ، تعیین هدف و طراحی مسیر درست برای دستیابی به آن، تلاش در شکوفایی استعدادهای دانشجویان و تاکید بر مدیریت زمان برای نخستین بار به همت هسته ی علمی بسیج دانشجویی امام صادق (ع) دانشگاه تفرش و با همکاری مدیریت فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید.