قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه تفرش گلباران و عطرافشانی شد

۰۳ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۹ کد : ۲۹۱۷ رویدادها و اطلاعیه ها
قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه تفرش گلباران و عطرافشانی شد

همزمان با فرا رسیدن هفته دفاع مقدس و ایام سوگواری شهادت امام حسین (ع) قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه تفرش روز دوشنبه سوم مهرماه با حضور مسئولین سپاه ناحیه تفرش، رئیس دانشگاه پیام نور، معاونین و مدیران دانشگاه تفرش طی آیینی گلباران و عطرافشانی شد. رییس دانشگاه پیام نور واحد تفرش در این آیین گفت:رسالت امروز جامعه دانشگاهی قدردانی از جانفشانی و ایثار شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و ادای احترام به مقام شامخ آنان به عنوان ادامه دهندگان راه امام حسین (ع) است.

دکتر " مهرداد بیات" با بیان اینکه جامعه دانشگاهی همواره قدردان خدمات نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران در دفاع از سرحدات  کشور در برابر هجوم دشمنان است ادامه داد: حضور ملت ایران در تمامی صحنه های حماسی کشور فقط مختص هفته دفاع مقدس نیست و برای این ملت تمامی لحظه ها لحظه های دفاع و تمامی هفته ها هفته دفاع مقدس است.

وی تصریح کرد: جامعه دانشگاهی کشور با تمام قوا در برابر هجوم دشمنان ایستادگی نموده و تمام سعی خود را  برای تربیت افسران جوان جبهه جنگ نرم  به کار برده تا آنان  مدافعان  خوبی برای حمایت از حریم ولایت و نظام  باشند.

اجرای موزیک دفاع مقدس ، گلباران قبور مطهر شهدای گمنام و گشایش  نمایشگاه پوستر از آغاز تا پایان دفاع مقدس و پند سرخ در ساختمان شهید احمدی روشن به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش با بیش از ۶۰ پوستر همراه با پلاک نمادین شهید مدافع حرم شهید حججی و تصاویر شهدای علمی از دیگر برنامه های جانبی این مراسم بود.