دیدار مسئولین دانشگاه تفرش با امام جمعه شهرستان تفرش

۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۵ کد : ۲۷۶۳ رویدادها و اطلاعیه ها
رئیس دانشگاه ،سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش، مسئولین بسیج اساتید و کارکنان، معاونین و مدیران دانشگاه تفرش روز دوشنبه سی ام مرداد ماه سال جاری با امام جمعه شهرستان تفرش دیدار و انتصاب ایشان را تبریک عرض نمودند.
دیدار مسئولین دانشگاه تفرش با امام جمعه شهرستان تفرش

رسالت ما معرفی این گنجینه های علمی به جوانان و جامعه دانشگاهی است.

حجت الاسلام خدامی با اشاره به انجام برنامه ها و پروژه های فرهنگی در دانشگاه ها بر افزایش کیفیت برنامه های فرهنگی تاکید و خواستار برگزاری کارگاه های آموزشی جهت اثر بخشی بیشتر این خدمات در جامعه شد.

وی ادامه داد: دانشگاه مرکز تولید و تربیت مدیران آینده کشور است و باید تحول گرا، انقلابی  و دارای موضع بوده و با تجلیل، تشویق و تکریم علم به موثر ترین مکان برای کارهای مهم فرهنگی تبدیل گردد.

ارائه گزارش توسط معاونین و مدیران آموزشی، پژوهشی و فرهنگی از دیگر برنامه های جانبی این دیدار بود.

آخرین ویرایش۳۰ مرداد ۱۳۹۶