اطلاعیه ثبت نام در جشن فارغ التحصیلی ۱۳۹۶

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۶۲۶ رویدادها و اطلاعیه ها

دانشجویانی که تا تاریخ ۹۶/۶/۳۱ فارغ التحصیل خواهند شد در صورت تمایل برای شرکت در جشن فارغ التحصیلی و ثبت نام حداکثر تا تاریخ ۹۶/۳/۲۰به سایت دانشگاه مراجعه و نسبت به تکمیل فرم ثبت نام اقدام نمایند.تاریخ قطعی برگزاری جشن پس از جمع آوری نظرات شما دانشجویان عزیز اعلام می گردد.

همچنین هزینه حضور برای هر نفر (فارغ‌التحصیل یا همراه) مبلغ ۱۰۰.۰۰۰ ریال می‌باشد (پذیرایی میان وعده، هزینه مراسم و...) که می‌بایست به‌حساب جاری بانک ملی ۲۱۷۲۰۱۵۲۵۰۰۰۵ به نام تمرکز وجوه درآمدهای اختصاصی دانشگاه تفرش واریز شود. (جهت تسریع در ثبت‌نام می‌توان قبل از مراجعه مبلغ موردنظر را از طریق شعب بانک ملی و یا دستگاه‌های خود پردار واریز نموده و به منظور ارائه فیش واریزی و قطعی نمودن ثبت‌نام به روابط عمومی دانشگاه مراجعه نمایید.

شایان‌ذکر است: شماره تماس ۰۸۶۳۶۲۲۷۱۳۱ (روابط عمومی دانشگاه) آماده پاسخگویی به سؤالات احتمالی فارغ‌التحصیلان می‌باشد.

مراحل ثبت‌نام:

- ثبت‌نام صرفاً از طریق سایت دانشگاه تفرش به آدرس ( www.tafreshu.ac.ir) و  تکمیل فرم ثبت‌نام جشن فارغ‌التحصیلی صورت می‌گیرد.

- دانشجویان ثبت‌نام‌شده جشن، حداکثر می‌توانند۲ نفر همراه داشته باشند.

-دانشجویان برای گرفتن عکس یادگاری می‌توانند بعد از اتمام مراسم به آتلیه عکاسی مستقر در دانشگاه مراجعه نمایند.هزینه عکس بصورت مجزا توسط آتلیه از دانشجویان دریافت می گردد.

- دانشجویان یک ساعت قبل از مراسم جهت تحویل لباس به دفتر سالن اجتماعات مراجعه نمایند.

جهت ثبت نام  اینجا  کلیک کنید

ستاد برگزاری جشن فارغ التحصیلی